OO DPS Berane: Formiranje nove Vlade u Beranama obilježili sijanjem mržnje i podjela

U Beranama se sinoć pokličima drugoj državi uz njene simbole, kao i anticrnogorsku ikonografiju, slavio dolazak “slobode” i formiranje nove Vlade u Crnoj Gori?! Na taj način pristalice stranaka koje su je izabrale, remetile su multietnički sklad u našem gradu, ne mareći za činjenicu da je Crna Gora zajednička kuća svih onih koji u njoj žive.

Svaki građanin Berana, bez obzira na vjersku, nacionalnu ili političku pripadnost, mora da se osjeća slobodno u našem gradu, a ne da bude izložen nacionalističkim i šovinističkim ispadima pojedinaca. Sjeme razdora i mržnje koje siju na taj način među našim sugrađanima, može biti fatalno i pogubno. Zato je licemjerno da predsjednik Opštine Berane, Dragoslav Šćekić, baš u današnjem danu, nakon svih ovih ispada nalazi za shodno da uputi čestitke novoj Vladi. Primjerenije bi bilo da se oglasio povodom narušavanja javnog reda i građanskog mira u Beranama i osudio učesnike tog čina.

Mi nećemo dozvoliti da se naš grad prepoznaje po podjelama, sukobima i netoleranciji. Naša partija je i u mnogo težim vremenima znala da sačuva mir, multinacionalni i međuvjerski sklad u građanskoj Crnoj Gori. I danas je društvo slobodnih i bezbjednih građana naš vrhunski prioritet.

Opštinski odbor DPS Berane 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član