OO DPS Andrijevica: Osuđujemo sramotno i podaničko ponašanje gradskih čelnika

Sinoćnje okupljanje i doček “slavljeničke” povorke iz susjednog nam grada, svojim prisustvom, između ostalih, upotpunio je i potpredsjednik Opštine Vesko Raketić.

On je simbolično sa uzdignuta tri prsta u vazduhu, kao u stilu tek pokorenog domaćina salutirao dolasku “osvajača”. Ovakvim scenama i postupanjem koje nikad nije bilo svojstveno Crnogorcima, po prvi put u dugoj istoriji našeg vasojevićkog kraja, pokazao je kako izgleda kada se osoba koja treba da predstavlja dio vlasti u Crnoj Gori ponizno pokloni nekom “okupacionom maršu”.

Za ovaj euforičan “doček” bila su angažovana čak i vatrogasna kola, sa sve uključenim rotirajućim svijetlom. Ne bi nas začudili da su i borna kola izveli na ulice, kada se već kako smo to mogli da čujemo od nadležne ministarke, povlače sa vojnih poligona.

Osuđujemo ovo podaničko ponašanje gradskih čelnika Andrijevice. Građani i svi mi, se stidimo i u njihovo ime. Zato nećemo dozvoliti da Andrijevica doživi kapitulaciju, već ćemo odlučno i sa ponosom odbraniti ono što su tekovine našeg kraja i naše države.

Ovdje možete pogledati video.

Opštinski odbor DPS Andrijevica  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član