OO DPS Berane: Demagozi priznali da se nude „Truloj koaliciji“

Bečićevi “demagozi” juče su ponovo svojim opskurnim i neistinitim saopštenjem po ko zna koji put zagadili društvenu i medijsku scenu, ali i potvrdili naše navode da se bez ustručavanja i nelagode, otvoreno preporučuju “Truloj koaliciji”. 

Ipak, pokušaji da primitivnim uvredama dođu sa periferije u centar političkih zbivanja u Beranama, pokazuju svu nemoć ove grupice anonimusa. Na ovako bestidan način nuditi se DF-u i SNP-u, nadajući se nekoj sitnoj privilegiji vlasti, samo potvrđuje odavno poznatu činjenicu da ste partija bez ikakvog integriteta. Ovo ima i dodatnu težinu kada znamo da je vas liderčić pocijepao, pokrao i uništio SNP, a ljetos i zvanično završio komunikaciju sa DF-om nakon serije međusobnih optužbi, kakvu politička scena Crne Gore ne pamti. Ali, nije prvi put da Aleksa obraz obriše crvenom kravatom i bestidno nastavi dalje. 

Razumijemo da je Bečić svjestan da nastavlja seriju ,,pobjeda” iz Petnjice, Tuzi, Cetinja i Mojkovca, te da će ponovo morati da zakupljuje oglase u novinama i da nam, iako potučen do koljena, objašnjava kako je “najbolji” i “najjači”.

Uostalom, ipak su DF i SNP njegovo prirodno stanište, a svaki brod(ić) se na kraju vrati u svoju matičnu luku.
 
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član