OO DPS Berane: Demagogija, prevara i podjela u Berenama ne prolaze

O originalnosti Demokrata najbolje govori činjenica da nijesu sposobni ni saopštenje da napišu a da ga ne prepišu od bivših partijskih drugova. Za bavljenje politikom nevaspitanje je hendikep i ne treba ga isticati, kako to Demokrate čine u svakom svom saopštenju. Malo ozbiljnosti, nije na odmet, stoga vas pozivamo da sve svoje tvrdnje o nekakvim kriminalnim aktivnostima dostavite nadležnim državnim organima, umjesto što licemjerno i neukusno spominjete i zloupotrebljava djecu u političkom obračunu, pokušavajući da na svaki mogući način, pa i ovaj sramni, politički profitirate. 

Čitajući saopštenje Demokrata, dalo bi se zaključiti da  je riječ o nekoj novoj političkoj snazi. Čovjek bi pomislio da „vaš Aleksa“ nikada nije bio u SNP-u, da SNP nije u koaliciji „Trula jabuka“ koja skandalozno vrši vlast u Beranama, kao i da Velizar Kaluđerović nikada nije bio jedan od osnivača zloglasnog Sedmog bataljona. Oprostiće nam izvjesni,  M. Rmuš što se njemu ne obraćamo direktno, jer mi nepoznatima ne nazivamo ni dobar dan. Svakako smo sigurni da će kandidati Demokrata i nakon predostojećih lokalnih izbora  moći da se „pohvale“ da nikada nijesu bili odbornici. Sa zadovoljstvom ćemo ih onemogućiti da zapošljavaju u Beranama kumove, rođake i prijatelje kako to rade u onim opštinama gde su prigrabili mrvice vlasti, sa zadovoljstvom ćemo ih spriječiti da ucjenjuju druge odbornike i prave trule kompromise. Ne samo zadovoljstvo, već nam je i čast da stranku koja je zavadila sve što se zavaditi može, podijelila i posvađala, spriječimo da se primakne beranskoj skupštini. 

Već duže vrijeme primijetno je da lažne Demokrate imaju problem sa percepcijom realnosti. Stranka koja se hvalila da će sve pobijediti, formirati vlast u četiri opštine, biti najjača, posljednje izbore, završila je, kao i sve prethodne – gubitnički. Demokratska partija socijalista je najjača partija u Crnoj Gori, i na svakim sljedećim izborima dokazuje svoju superiornost u odnosu na svoju konkurenciju. Zato svoju demagogiju, prevaru i podjelu, ostavite za neko drugo mjesto, u Beranama to ne prolazi.
 
Opštinski odbor DPS Berane 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član