OO DPS-a Berane: Demokrate u gubitničkom jatu

Vođeni činjenicom da se svakakav proizvod može dobro prodati ako se lijepo upakuje, dio aktuelne beranske vlasti koji sada posluje pod novom firmom “Demokrate” pokušavaju zamjenom teza da još jednom prevare glasače u Beranama. Gospodo crvenokravataši, nijesu građanke i građani Berana kratkog pamćenja da ne znaju da ste i vi prije četiri godine bili dio koalicije koja vlada u Beranama i koja je ovaj grad dovela do ruba propasti.

Iako ste se prepakovali u novo pakovanje i promjenili dizajn, vide građani da su vam iste osobe na izbornoj listi i da vam je gubitnički program isti. Ostavili ste Dada i družinu, ne zato što ste drugačiji, nego zato što nijeste zadovoljili svoje lične apetite.

Iznikli iz istog šinjela, demokravataši nijesu još uvijek spremni da dijelu nekadašnje zajedničke cjeline, sada razbijene u paramparčad, upute zabrinutost zbog lošeg vođenja Berana, nego im je, gle čuda, kriva Demokratska partija socijalista. Umjesto toga, oni najavljuju da će da smijene sa vlasti DPS, a mi ih podsjećamo da su na vlasti u Beranama njihovi izbornici, te da će svi zajedno, voljom građana, u februaru odlepršati sa funkcija poput svog bijelog goluba.

 Opštinski odbor DPS Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član