OO DPS Bar: Veličanstvena pobjeda!

Zahvaljujemo svim sugrađanima koji su juče, na dostojanstven način, iskoristili svoje biračko pravo, i potvrdili snažnu privrženost modernoj politici i evropskom putu Crne Gore. Predvodnik na tom putu je Demokratska partija socijalista, koja je juče u Baru ostvarila sjajan izborni rezultat, osvojivši petnaest mandata. Ovo predstavlja uvećanje u odnosu na rezultat sa lokalnih izbora iz 2014. godine za dva mandata, ili gotovo 15%.

Posebno smo ponosni na činjenicu da vladajuća koalicija u Baru, koja je do juče imala devetnaest, danas broji dvadeset osam mandata, što je pokazatelj ne samo ubjedljivosti izborne pobjede, već i nepokolebljivog snaženja koncepta građanske Crne Gore. U prilog tome, slikovito svjedoči i podatak da su retrogradne političke snage, poput Demokratskog fronta i SNP-a, u odnosu na prethodne lokalne izbore kada su imali zbirno dvanaest mandata, ovoga puta osvojili tek dva.

Na kraju, sa zadovoljstvom konstatujemo da su jučerašnji lokalni izbori u Baru, ali i u drugim opštinama širom Crne Gore, potvrdili apsolutnu dominaciju politike koju personifikuje Demokratska partija socijalista, i istovremeno donijeli sunovrat nazadne, antidržavne politike, na kojoj počiva većina crnogorske opozicije.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član