OO DPS Bar: Nova lica u Opštinskom odboru Savjeta mladih DPS Bar

Na sjednici Opštinskog odbora Savjeta mladih DPS Bar, održanoj sinoć, 15. marta, u rad ovog organa Partije je uključno 30 novih, mladih ljudi koji su iskazali spremnost da svojim zalaganjem, energijiom i entuzijaznom doprinesu boljem i kvalitetnijem radu Savjeta mladih.

Predsjednik Savjeta mladih Božidar Janković kazao je da je siguran da će nakon lokalnih izbora koji će biti održani u maju, određeni broj iz redova članova Savjeta mladih DPS Bara, biti donosioci ozbiljnih političkih odluka.

Takođe, iskazao je zadovoljstvo velikim brojem mladih lica koji su odlučili da se priključe radu Partije. Predsjednik je dodao da je zajednički cilj svih nas da ostavimo dobar rezultat na predstojećim predsjedničkim i lokalnim izborima, koji će biti 30% bolji u odnosu na rezultat koji je Savjet mladih DPS Bar ostvario na parlamentarnim izborima održanim 2016. godne.

Mladi su pokretači ideja i inovacija, koji svojom energijom, znanjem i entuzijazmom mogu da doprinesu razvoju društva, a Demokratska partija socijalista je pravo mjesto gdje mogu da iskažu sav svoj potencijal, kazao je Janković. 

Sjednici su prisustvovali predsjednica OO DPS Bar Branka Nikezić i član Izvršnog odbora OO i potpredsjednik Opštine Dušan Raičević, koji su dali punu podršku radu Savjeta mladih.
 
Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član