OO DPS Herceg Novi: Još jedan odličan rezultat kadrova DPS-a

U vremenu kada u Herceg Novom nemamo mnogo razloga za zadovoljstvo, kada se na svakom koraku saplićemo o nefunkcionalnost koalicione vlasti i njihovu, među gradjanima već prepoznatu neznavenost, želimo da izrazimo zadovoljstvo odobrenim međunarodnim projektom na čijoj su aplikaciji radili naši kadrovi, koji su dolaskom nove vlasti postal nepodobni. Naime, program prekogranične saradnje IPA Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore kojim će biti finasirana rasvjeta i digitalno opremanje tvrđave Kanli kule, iniciran je i stručno vođen, u vrijeme kada je DPS vršio zakonodavnu vlast u Herceg Novom. Aplikaciju je pripremila Kancelarija za međugraničnu saradnju opštine Herceg Novi u kojoj su radili kadrovi DPS-a. 

U pripremi ovog značajnog projekta odlično smo sarađivali sa našim kolegama iz gradova Šibenik i Zenica, i ovim putemim se zahvaljujemo. Ukupna vrijednost kulturološkog poduhvata primjerenog evropskim integracionim procesima je 1,3 miliona eura. Veoma smo ponosni na inventivnost i stručnost našeg tima koji je inicirao i vodio postupak apliciranja, svjesni da će plodove njihovog rada pobrati oni kojima je ovakav način rada i razmišljenja potpuna nepoznanica, što se vidi iz aktuelnih okolnosti u turizmu i kulturi HercegNovog.  

Vjerujemo da će hercegnovska javnost i građani Crne Gore znati da prepoznaju prave vrijednosti i one koji se njih zalažu. A zalagaćemo se i ubuduće, jer od srca volimo naš prelijepi grad.

OO DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član