OO DPS Bar: Mjesni odbori DPS Bar – jednoglasna podrška Milu Đukanoviću za predsjednika DPS-a

Danas je u  Baru započeto sa održavanjem sastanka mjesnih odbora, Opštinskog odbora DPS Bar kako bi se izvršilo predlaganje kandidata za predsjednika i potpredsjednike DPS Crne Gore, kandidata za članove Glavnog odbora DPS-a i delegata za VIII Kongres Partije koji će biti održan 30. novembra 2019. godine.

Članovi Mjesnih odbora DPS-a u Baru, jednoglasno su dali punu podršku Milu Đukanoviću za predsjednika Partije.

Predsjednik OO DPS Bar, dr Dragoslav Tamanović, članove mjesnih odbora upoznao je sa novom organizacionom strukturom Partije u Baru, na kojoj se radilo u protekla četiri mjeseca. Naveo je da su konstituisani novi saziv Izvršnog odbora od 23 člana, Opštinski odbor sa 91 članom i 45 mjesnih odbora sa mrežom od preko 900 članova.

Istakao da je u narednom periodu očekuje da zajednička aktivnost bude uvećanje broja članova kroz stalnu komunikaciju sa građanima na terenu. 

Na sastancima je bilo riječi o investicijama na području mjesnih zajednica, odnosno o završenim projektima u skladu sa Akcionim planom za realizaciju investicija 2016-2020 godina.

Danas je bila dobra prilika da se članovi mjesnih odbora bolje upoznaju sa projektima čija realizacija slijedi u narednom periodu, i iznesu svoje predloge za koje smatraju da trebaju biti realizovani.

Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član