OO DPS Bar: Formiran Opštinski izborni štab u susret predsjedničkim i lokalnim izborima

Sjednica Opštinskog odbora DPS Bar na kojoj su usvojene odluke o formiranju radnih grupa i tijela za sprovođenje izbornih aktivnosti na teritoriji opštine Bar u susret predsjedničkim i lokalnim izborima održana je sinoć, 21. februara.  

Opštinski odbor DPS Bar je na sinoćnoj sjednici proširio sastav, uključujući nove članove, prevashodno mlade, koji će unijeti dodatnu energiju i entuzijazam prilikom rada na terenu. Postojeći sastav Opštinskog odbora DPS Bar, proširen je sa 29  novih ljudi, te će ubuduće brojati 236 članova. Cilj jačanja organizacione strukture odbora je ostvarivanje znatno boljeg izbornog rezultata u odnosu na 9.273 glasa koliko je OO DPS Bar osvojio na parlamantarnim izborima 2016. godine. 

Pored formiranja Opštinskog izbornog štaba, koji će brojati 76 članova, formirana je 21 radna grupa za sprovođenje izbornih aktivnosti.

Ojačani, podmlađeni i predvođeni iskusnim kadorovima potpuno spremni dočekujemo izborne cikluse  i sigurni smo u ubjedljivu pobjednu i odličan izborni rezultat u Baru.
Formiranjem Opštinskog izbornog štaba, OO DPS Bar je izvanično otpočeo izbornu kampanju.
 
Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član