OO DPS Bar: Aktivnosti u susret Opštinskoj izbornoj konferenciji prilika za nove ljude i energiju u Partiji

Na sinoć održanim sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora OO DPS Bar usvojene su Odluke Glavnog odbora o raspisivanju izbora u opštinskim organizacijama. Prisutni su upoznati sa Planom aktivnosti opštinskih organa Partije u susret VIII Kongresu, partijskim izborima na opštinskom i državnom nivou, i načinom organizovanja partijskih izbora na opštinskom nivou.

Sjednicama su prisustvovali koordinatori za Bar, član Predsjedništva DPS-a Crne Gore Branimir Gvozdenović i član Izvršnog odbora DPS-a Crne Gore Goran Jevrić.

Sa članovima Izvršnog i Opštinskog odbora dogovorene su smjernice za održavanje sastanaka mjesnih odbora čije održavanje će otpočeti u naredim danima. U prilog tome, formirane su Radne grupe za praćenje aktivnosti i pružanje podrške mjesnim odborima, sa ciljem obezbjeđivanja kvalitetnih predloga za izbor delegata za Opštinsku izbornu konferenciju.
Aktivnosti koje će biti sprovedene u susret Izbornoj konferenciji će biti prilika za stvaranje nove energije i širenje kapaciteta Partije, uključivanjem kvalitetnih kadrova iz svih sfera društva u rad Partije.

Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član