Održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Pljevlja

Danas su u  Pljevljima održane  sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista na kojima je prezentovana Odluka Glavnog odbora DPS Crne Gore o raspisivanju izbora u opštinskim organizacijama.

Sjednicama su prisustvovali koordinatori ispred Predsjedništva i izvršnog odbora dr Ilija Ašanin i Dijana Gomilanović.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Pljevlja Vlade Milinkovic upoznao je prisutne sa Planom aktivnosti u susret predstojećoj Izbornoj konferenciji. Nakon konstruktivnih izlaganja članovi Opštinskog odbora jednoglasno su donijeli odluku da se Izborna konferencija u našem gradu održi 22.06.2019. godine.

U sklopu redovnih aktivnosti, a u skladu sa Statutom, u narednom periodu održaće se sjednice svih mjesnih organizacija, na kojima će se predlagati predstavnici za Opstinsku izbornu konferenciju, kao i kandidati za novi sastav Opštinskog odbora.

Članovi Opštinskog odbora DPS Pljevlja iskoristili su priliku da daju bezrezervnu podršku  planiranim aktivnostima u cilju dodatnog osnaživanja naše Partije na svim nivoima. Posebna podrška je data svim onim državotvornim subjektima koji grade mir, stabilnost i evroatlansku budućnost naše države Crne Gore.

Opštinski odbor DPS Pljevlja

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član