Održana tribina u Tivtu: Unutarstranački lokalni izbori proces partijske reforme, jačanjem partijske mreže stvoriti novu dimenziju DPS-a u Tivtu

Juče je u Tivtu održana mini tribina u susret unutarpartijskim lokalnim izborima u Demokratskoj partiji socijalista.

Na samom početku ovog događaja partijskom aktivu i prisutnom članstvu u ovom primorskom gradu obratio se član Izvršnog odbora DPS Crne Gore i koordinator te partije za Tivat Aleksandar Pavićević.

Tom prilikom ukazao je na sam značaj izbornog procesa i lokalnih unutarstranačkih izbora kojima se partijska reforma polako privodi kraju i koji će u završnoj fazi rezultirati i održavanjem redovnog Kongresa partije.

“Tivat je grad koji je usljed naleta povampirenog nacionalizma nakon 2020. godine poklekao pred negrađanskim karakterom. Ali kao neko ko je u prethodnom periodu jako dobro upoznao mentalitet Tivćana, sa sigurnošću ističem svoje uvjerenje da će upravo Tivat biti taj grad odakle će početi da razvedrava nebo nad Crnom Gorom”, poručio je Pavićević poželivši kandidatima fer kampanju i ističući da ni najmanje ne sumnja u njihov karakter.

Okupljene članove partije pozdravio je kandidat za predsjednika Opštinskog odbora DPS Tivat Nebojša Kašćelan koji je kazao da su u partiji svi okupljeni oko jedne ideje, jednog ognjišta, potencirajući značaj mjesnih odbora za koje je rekao da su “ćelije iz kojih sve počinje”.

“Isključivo kroz jačanje mjesnih odbora zajedno ćemo doći do svakog člana i glasača sa kojim će se obaviti razgovor, čime će se stvoriti jedna nova dimenzija Demokratske partije socijalista u Tivtu. Razumijem sve one članove koji su iskazali svoj umor, kao i one koji prave otklon od nas. Svima njima velika zahvalnost. Ali naklon do poda svima vama koji od gubitka vlasti do danas ostajete stameno uz DPS, uz Tivat i uz Crnu Goru. Upravo uz vaše znanje, moje skromno iskustvo i našu zajedničku hrabrost, siguran sam da ćemo ovaj politički brod izvesti u mirnu luku”, saopštio je Kašćelan.

Na sinoćnjem događaju u Tivtu govorio je i drugi kandidat za predsjednika Opštinskog odbora u ovom gradu Nikola Došljak koji je posebno istakao da iza njega stoji određeno iskustvo partijskog rada u mjesnom odboru i mini štabovima, preko rada u partijskim organima na lokalnom nivou, pa sad i do ove same kandidature.

“Najbolji pokazatelj svih uspjeha koje je naša partija ostvarila u ranijem periodu leži u radu u mjesnim odborima. Stava sam da mjesni odbori moraju da budu ključna linija za uspostavljanje partijske ravnoteže, gdje se kroz neposredne kontakte sa članovima naše partije nastoje riješiti brojna pitanja koja ih opterećuju, a koja im veoma često u bitnom određuju osnovni kvalitet života. Znam da mi u Tivtu moramo da uradimo sve što je u našoj moći da dobijemo što veću podršku građana Tivta. To je moj prioritet, a siguran sam i cjelokupnog tima naše partije, čime ćemo se baviti u narednom periodu”, zaključio je Došljak.

Opštinski odbor DPS Tivat

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član