Održana svečana sjednica IO i OO DPS Berane povodom 21.maja Dana nezavisnosti

Povodom 21. maja, Dana nezavisnosti održana je svečana sjednica Izvršnog odbora DPS-a Berane i Odborničkog kluba.

Na svečanoj sjednici  je govorio Bogdan Fatić, predsjednik Opštinskog odbora DPS, koji je podsjetio na veličanstveni referendum iz 2006. godine, kojom prilikom su građani Berana dali puni doprinos obnovi crnogorske nezavisnosti.

Istaknuti su svi rezultati koje je Crna Gora postigla na međunarodnom i unutrašnjem planu u oblasti ekonomije, kulture, sporta i međunarodnog ugleda. Takođe je konstatovano da je Crna Gora ostvarila prvi, od svoja dva, državna prioriteta – članstvo u NATO savez, te da je lider u regionu kada je u pitanju članstvo u EU. Posebno je istaknut projekat auto-puta koji je od neprocjenjive važnosti za sjever naše države.

Proteklih 13 godina od obnove nezavisnosti rukovodstvo naše Partije je, u kontinuitetu, radilo na poboljšanju kvaliteta života svih gradjana. 

Na ovoj, svečanoj, sjednici je apostrofirano loše funkcionisanje lokalne beranske vlasti koja u prvi plan stavlja zadovoljavanje svojih ličnih interesa a ne interes gradjana.

Svoj odnos prema državi lokalni beranski vlastodršci su pokazali i time što nijesu upriličili nijedan program kojim bi obilježili 21. maj, Dan nezavisnosti Crne Gore.

Opštinski odbor DPS Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član