Održana sjednica Odbora DPS-a Glavnog grada

Danas je održana proširena sjednica Odbora DPS-a Glavnog grada na kojoj su članovi Odbora upoznati sa obavezama i planom aktivnosti u susret Osme izborne konferencije DPS-a Glavnog grada, koja će se održati 29. juna tekuće godine. 

U skladu sa odlukama Glavnog odbora Partije, pripremljena su dokumenta koja je razmotrio Izvršni odbor Odbora DPS-a Glavnog grada, tako da je nakon obrazloženja koje je pružio predsjednik Odbora Vladan Vučelić i politički direktor Partije Tarzan Milošević, Odbor jednoglasno prihvatio sva predložena rješenja sa utvrđenom dinamikom za njihovu realizaciju. 

Zaključeno je da će izborne aktivnosti u DPS-u Glavnog grada početi u mjesnim odborima, gdje će se izabrati novi mjesni odbori, predstavnici za Izbornu konferenciju, kao i predložiti kanditati za novi sastav Odbora Glavnog grada. Brojnost članova DPS-a Glavnog grada i potrebne aktivnosti usmjerene na dalji razvoj Podgorice i Crne Gore obavezuju na jačanje kadrovskih rješenja i angažovanje raspoloživih potencijala za ostvarivanje planiranih ciljeva.

U radu sjednice Odbora su pored članova učestvovali predsjednici koordinacionih tijela, predsjednici mjesnih odbora DPS-a, članovi Glavnog odbora i poslanici iz Podgorice, gradonačelnik sa saradnicima, kao i odbornici DPS-a u Skupštini Glavnog grada, te predstavnici ŽAD-a, Savjeta mladih i penzionera. 

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član