Održana sjednica Opštinskog odbora DPS Bijelo Polje

Na danas održanoj sjednici Opštinskog odbora kojom je predsjedavao predsjednik Abaz Kujović članovi su upoznati sa obavezama i planom aktivnosti u susret Osme izborne konferencije DPS-a Bijelog Polja, koja će se održati 29. juna tekuće godine.

Imajući u vidu odluke Glavnog odbora partije u susret osmom kongresu DPS, pripremljena su dokumenta koja je razmotrio Opštinski odbor DPS-a Bijelog Polja. Odbor je jednoglasno prihvatio sva predložena rješenja sa utvrđenim vremenskim okvirom za njihovu realizaciju.

Na sastanku je istaknuto zadovoljstvo dobrim rezultatima u kontinuitetu i  porastom broja članova DPS-a u Bijelom Polju što je pokazatelj kvalitetne politike naše partije kako na državnom tako i na opštinskom nivou. Takođe naglašena je potreba da kao i do sada, DPS u kontinutetu vodi politiku otvorenih vrata za sve kvalitetne kadrove kako bi zajedno ostvarivali aktivnosti usmjerene u pravcu daljeg razvoja Bijelog Polja i Crne Gore.

U radu sjednice Odbora su pored članova učestvovali predsjednici mjesnih odbora DPS-a, članovi Glavnog odbora i poslanici iz Bijelog Polja, predsjednik opštine sa saradnicima, odbornici DPS-a u Skupštini Bijelog Polja, predstavnici ŽAD-a, Savjeta mladih i penzionera.

Opštinski odbor DPS Bijelo Polje

 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član