Održana Opštinska izborna konferencija DPS Budva

Na danas održanoj redovnoj izbornoj konferenciji Demokratske partije socijalista u Budvi, izabran je novi Opštinski odbor koji broji 59 članova.

Današnjoj konferenciji su, osim članova partije prisustvovali i politički direktor Tarzan Milošević i predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokrata Budva, Petar Ivković. Dominantan utisak sa konferencije je prisustvo velikog broja mladih koji su svojim interesovanjem iskazali podršku politici Demokratske partije socijalista Budva.

Između ostalih, konferenciji se obratio i dosadašnji koordinator budvanskog odbora i politički direktor DPS-a koji se zahvalio članstvu na dosadašnjoj kvalitetnoj saradnji i poželio još bolje rezultate u budućnosti. Posebno je naglasio značaj sinergijskog djelovanja na svim nivoima u susret lokalnim i parlamentarim izborima 2020.

Uvjeren da će DPS biti otvoreniji nego ikad za svaku novu ideju i mišljenje, ubijeđen da u ovim vremenima ubrzanih dešavanja kroz koja prolazimo treba što manje posmatrača a što više aktivnih učesnika. U tom smislu, vrata DPS-a su uvijek otvorena za svakoga ko odluči da postane učesnik  i donosilac odluka u ovom procesu za prilagođavanje novom vremenu kada se društvo mijenja brže nego ikada.

Predsjednik Opštinskog odbora, Predrag Jelušić, kazao je da DPS kao pojedinačno najjača partija u Budvi  ima dodatnu obavezu, prema članstvu, simpatizerima, biračima, da se vrati na mjesto koje joj pripada, mjesto dominantnog činioca vlasti u Budvi. “Da pokrenemo grad koji je u protekle dvije i po godine u svojevrsnoj političkoj, ekonomskoj i ukupnoj blokadi. Ova disfunkcionalna odlazeća koalicija pokazala je sve anomalije na koje smo još od oktobra 2016, ukazivali. Svjesni smo činjenice da je pred nama vrlo izazovan zadatak, naporna trka za koju moramo da imamo dosta kondicije, kako bi došli u situaciju da kreiramo bolji ambijent i dalji razvoj Budve, da damo dodatni impuls daljem razvoju Crne Gore, rješavamo realne potrebe i zahtjeve naših građana, da pokrenemo Budvu sa projektima od javnog interesa i učinimo je ponovo kraljicom Mediterana”.

Nikola Divanović je ocijenio da je budvanski odbor “otprilike pri kraju bolnog procesa tranzicije Opštinskog odbora. Crnoj Gori je potrebna snažna Demokratska partija socijalista a njoj je potreban snažan i homogen odbor koji će osvojiti vlast u Budvi. Taj cilj nema alternativu”.

Gojko Ljubanović je iskazao uvjerenje da će se budvanski DPS uskoro vratiti odličnim rezultatima, kao partija koja osvjedočeno ima najkvalitetniju strukturu i koja u kontinuitetu njeguje multinacionalni i građanski koncept.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član