Odgovor na reagovanje Opštinskog odbora Demokarate Herceg Novog od 11.08.2022. godine

Dakle, lokalna vlast u Herceg Novom je u rasulu. To smo već konstatovali i to svi građani Herceg Novog znaju.

Reagujući na tu činjenicu oglasio se Opštinski odbor Demokrata Herceg Novog iako u našem obraćanju javnosti nije ni spomenut. Pretpostavljamo da je to njihova zaštitnička uloga u odnosu na predsjednika Opštine gospodina Katića, koga smo spomenuli više puta. Ali on ni sada nije našao za shodno da se oglasi. Vjerovatno ovakav način komunikacije nije njegov nivo. A bilo bi veoma interesantno od njega čuti odgovore na pitanja koje naše prethodno saopštenje otvara. S obzirom da je gospodin Katić obavljao značajne funkcije u lokalnoj samoupravi u vrijeme u kojem su se donosile odluke za koje danas Demokrate Herceg Novog optužuju DPS, možda bi od njega mogli čuti kako su oduševljeno pozdravljali nove vlasnike preduzeća za koje danas vidimo da su bili pogrešan izbor.

Rasulo u lokalnoj upravi Herceg Novog se ne može sakriti nikakvim skretanjem pažnje Demokrata Herceg Novog. Jedino što se tako definišu kao odgovorni za to, jer u koaliciji na vlasti ima i drugih stranaka koje se ne oglašavaju.

Bez obzira na to ko je sljedeći koga će prevariti sigurni smo da to neće biti građani Herceg Novog.

I na kraju, ko o čemu Demokrate o poštenju. A Herceg Novi propada, problemi građana se gomilaju, sjednice Skupštine se ne održavaju i za to je kriva lokalna vlast. A ona je u rasulu!

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član