Odbor DPS Prijestonice: Ne pristajemo na ucjene opozicije

Odluka cetinjske opozicije da ne učestvuje u radu Skupštine Prijestonice najbolji je dokaz njihove navodne zainteresovanosti za potrebe građana Cetinja i želje da se u konstruktivnom dijalogu dođe do optimalnih rješenja.

Koliko juče pojedinima od njih nije smetalo da dođu na „gospodarevo kanabe“ da se ponude da pomognu, da učine, da pokažu kako znaju, a već danas, kada im se kazalo da ucjenama i zloupotrebom ne mogu do svojih partikularnih ciljeva, pobjegoše u opštinske hodnike jer se valjda tamo, u debeloj hladovini, donose najbolje zakulisne političke odluke.

Nažalost, neke navike se teško mijenjaju, pa tridesetogodišnji staž u opoziciji ili blizu vlasti, ostavlja trajne posljedice po političku potentnost i sposobnost da se razgovara, čuje i ponešto pročita od materijala za skupštinsko zasjedanje. 

Da je drugačije, danas bi Skupština imala kvorum umjesto ucjene, a Cetinje zrele nosioce političke misli, koje u prvi plan stavljaju građanina, a ne svoju poziciju u zamišljenoj pobjedi na predstojećim lokalnim izborima.

Demokratska partija socijalista ne pristaje na ucjene ma ko bio naspram nje. I nek ne brinu vajni opozicionari, građanima je odavno sve jasno – i ko je đe, i ko je ruku kome stavio u džep, i ko je stao ispod koje zastave. To valjda i kolege iz opozicije znaju, posebno oni kojima su usta puna Crne Gore i poštenja.

Odbor DPS Prijestonice Cetinje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član