Nikolić: Sramna izjava Andrije Mandića

Jučerašnja izjava četničkog vojvode Andrije Mandića kojom po zna koji put priziva građanski rat u Crnoj Gori sramotna je, neodogovorna i nažalost – očekivana.

Mandićeve riječi su kontinuitet njegovog političkog djelovanja i terorističkih prijetnji u kojima on, kao i obično ne pita za cijenu tuđih života. Žalosno je, da je već godinama u kontinuitetu, jedina programska tačka najbrojnije opozicione partije, izazivanje nereda i provociranje sukoba. Doduše, njihova neodgovornost ne čudi, jer ovo nije prvi put da su dio scenarija, iz koga se sklanjaju i od kojeg bježe kad on krene po zlu. 

Upozoravamo građane da ne nasijedaju na provokacije te da ne dozvole da njihova vjerska osjećanja budu zloupotrijebljena zarad političkih interesa Andrije Mandića i njemu sličnih.
 
Za Demokratsku partiju socijalista mir i  međuetnički sklad su vrijednosti oko kojih nema kompromisa. To je temelj naše države, i nećemo dozvoliti da ga potkopavaju oni koji u očajnoj poziciji vječnih gubitnika idu u ovoj svojoj suludoj igri na “sve ili nista”. 

Miloš Nikolić, portparol DPS-a

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član