Nikolić: Odgovornost što su lagali funkcioneri ES neka ne prebacuju na druge, nesporazume neka rješavaju sa svojim koalicionim partnerima iz DF-a

Milojko Spajić i njegove kolege iz Evrope sad, danima lažu cijelu crnogorsku javnost i bezobrazno potcjenjuju inteligenciju naših građana. Svakom novom objavom, kojom odgovornost za to što su obmanjivali i lagali, prebacuju na drugog, sebe dovode u još goru situaciju.

Sve javno izgovorene neistine od one da nema dvojno državljanstvo i prebivalište do one da ih ima ali da je za to kriv neki advokat, a ne sam Spajić, neprijatne su i za gledanje i za slušanje, čak i nama koji smo politički rivali Evrope sad.

DPS se zalaže za političku utakmicu po zakonima i Ustavu ove države. Smatramo da svaki kandidat koji pledira da bude na čelu ove države, mora da zadovoljava uslove koji su predviđeni i da su pravila ista za sve. Svaka relativizacija poštovanja zakona, samo proizvodi višak haosa.

I na kraju, ostavljamo vas da zajedno sa DF-om unutar koalicije u Podgorici i drugim gradovima razriješite sve nesporazume. Izbor vam je jednostavan, ili ćete s četničkim vojvodama, ili s evropskim partnerima graditi budućnost.

Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član