Nikolić: Abazović treba da se liječi od sindroma patološkog laganja

Dritan Abazović je i dalje najveći lažov na političkoj sceni iako ima ozbiljnu konkurenciju. U svom pokušaju da populizmom oživi političkog leša kakav je njegova URA, čiji je rejting obrnuto srazmjeran količini vlasti koju uzurpira, Abazović se zaigrao i naišao na otpor građana koji su najveća žrtva njegovih podvala i mešetarenja. Kako bi opravdao to što je uništio trajektni prevoz Kamenari – Lepetani, i uz to preporučio građanima i turistima vožnju drumom, ako ne žele da se voze na nekoj šklopociji koju je nabavio, Abazović se dosjetio da izjavi neviđenu glupost – da su vlasnici ovog preduzeća trebali da finansiraju predsjedničku kampanju Mila Đukanovića?! Ova tvrdnja ne samo da je čista laž – jer za nju ne postoji niti jedan argument, ni u sadašnjosti ni u prošlosti – već je izraz narasle frustracije političkog šarlatana, kome se Milo Đukanović pričinjava i na javi i u snu.

Ova izmišljotina, skoro da je ravna sa drugom danas izrečenom, po kojoj je za snimak sa skandaloznim ponašanjem policajaca prema albanskim državljanima opet kriv – Đukanović?!

Poručujem Abazoviću da se sindromi patološke opsjednutosti i isto tako patološkog laganja liječe u ustanovama koje su za te vrste poremećaja specijalizovane. To što Abazović, sa mjesta lažnog premijera, pokušava da kompenzuje svoje vidljive nedostatke, samo će ga u još veći problem uvesti, i uočljivijim učiniti sve političke i druge frustracije koje ga na dnevnoj bazi tjeraju da se ponaša ispod svakog nivoa primjerenog javnom diskursu.

Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član