Generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović sastao se sa ambasadorom Kanade, NJ. E. Džajls Normanom

Generalni sekretar Demokratske partije socijalista Crne Gore Aleksandar Bogdanović sastao se danas sa NJ. E. Džajls Normanom, ambasadorom Kanade.

Aleksandar Bogdanović je upoznao sa aktivnostima Demokratske partije socijalista, posebno u susret kampanji za predsjedničke izbore i istakao snažnu privrženost procesu EU integracija za šta su neophodne kompetente i funkcionalne institucije u Crnoj Gori, spremne da odgovorno i efikasno odgovore na potrebe reformskih procesa. U tom pravcu, ukazao je da je Demokratska partija socijalista u prethodnom periodu, kao opoziciona partija nastojala da odbrani državne interese Crne Gore i institucije sistema koje su se mukotrpno gradile od obnove nezavisnosti, a koje su urušene u posljednje dvije godine.

Ambasador Norman je podsjetio na dosadašnje uspješne odnose Crne Gore i Kanade, koji su dodatno osnaženi partnerstvom u NATO savezu i zajedničkim aktivnostima u oblasti odbrane. Izrazio je nadu da će politički akteri u Crnoj Gori poštovati demokratska načela transparentnosti, dijaloga i stavljanja nacionalnog interesa iznad partijskih politika, kako bi se bez odlaganja završila reformska agenda i evropske integracije Crne Gore nastavile željenom dinamikom.

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član