Marković: Vi ste stvarali i gradili ovu državu, i mi smo dužni da je sačuvamo od svakog nasrtaja!

Nosilac liste “Odlučno za Crnu Goru! – DPS Milo Đukanović” Duško Marković obratio se danas u Podgorici, na političkoj tribini, penzionerima, borcima i antifašistima i saopštio da je najstarija populacija naših građana zaslužna za današnju Crnu Goru, njenu slobodu i razvoj.

“I to od narodno-oslobodilačke borbe do današnjih evropskih stremljenja. Zato ćemo baš njima posvetiti posebnu pažnju i brigu”, kazao je nosilac liste Marković.

On je dodao da Crna Gora danas živi u specifičnom globalnom i regionalnom kontekstu, i da upravo zbog toga mi moramo demokratski i civilizovano da osiguramo mir i stabilnost naše zajedničke kuće za sva vremena.

“Vi ste svjedoci da je Crna Gora decenijama poštovala i pomagala crkvu i sve vjerske zajednice. I danas to radimo, a radićemo tako i ubuduće.

Vi ste stvarali i gradili ovu državu, i mi smo dužni da je sačuvamo od svakog nasrtaja!

Pobijedićemo ubjedljivo jer znamo šta je čije. Crkve – duhovno, a države – svjetovno. Pobijedićemo jer naši građani znaju da crkvi nije mjesto uz političke partije, jer se u crkvi ne traže rješenja za ekonomiju, razvoj, infrastrukturu, niti se dobijaju radna mjesta.

Pobijedićemo, jer odgovornost za naše građane ne nosi crkva i izborne koalicije koje oko nje okupljene. Odgovornost je naša, i mi ćemo je kao pobjednici ponijeti, za dobro Crne Gore i svakog njenog građanina”, poručio je nosilac liste Marković.

Podsjetivši da je Crna Gora i u vremenu zdravstvene krize svoju punu pažnju usmjerila na zaštitu života i zdravlja najstarijih građana i da je Crna Gora upravo u vremenu krize donijela novi zakon o PIO, koji unapređuje prava i standard penzionera, Marković je zaključio da je u mandatu Vlade uloženo preko 20 dodatnih miliona eura u poboljšanje standarda penzionera.

“Dokazali smo da poštujemo vaš doprinos i ostvarenja slobode i prosperiteta u kojima danas uživa Crna Gora!”

Medija tim Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član