Laličić: Krapović profitirao od investitora, iako ih demagoški i populistički napada

Pošto su populizam i demagogija glavna dva stuba politike partije kojoj pripada, onda je i logično da se Krapoviću više sviđa nebezbjedno vašarište, bez mobilijara, čuvara i spasilaca, nego uređena plaža koja je bila biser crnogorske obale, čije su slike obilazile svijet i privlačile turiste za koje bi se otimala svaka država.

Mada, vjerujemo da poslanik Krapović nije ni pročitao saopštenje koje su mu napisali, jer kad već lamentira o tome što su, kako reče, prethodne Vlade brinule o investitorima na štetu građana, moramo ga podsjetiti makar na dvije okolnosti. Prva, zar nije upravo on kao građanin i vlasnik parcele u udaljenom selu iznad Budve preko noći postao potencijalni investitor na atraktivnom zemljištu u prvoj liniji na morskoj obali u Bečićima? Drugo, da li je zahvaljujući jednom od tih njemu danas tako mrskih investitora, upravo on postao vlasnik lokacije za biznis turističkih podmornica?

A kad već pominje modne detalje, ne možemo da ga ne priupitamo smije li ovog ljeta da promoviše po plažama, simbole vaterpolo reprezentacije Srbije, ponosno kao nekada?

Jovanka Laličić, poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član