Laličić: Građani Tivta ne zaslužuju vlast koja nije započela nove, niti je nastavila već postojeće projekte

Za dva dana biće godinu od kad je nova skupštinska većina u Tivtu preuzela vlast, što je dovoljno dug period da građani shvate o kakvoj vlasti je riječ.

“Radi se o jednoj nekompetentnoj i neznavenoj vlasti koja nije ispunila gotovo nijedno od svojih predizbornih obećanja, nije započela nijedan novi projekat, niti je nastavila sa već započetim”, saopštila je Jovanka Laličić predsjednica Opštinskog odbora DPS Tivat.

Ona je istakla da nešto po čemu će skupštinska većina i lokalna vlast ostati zapamćeni jeste revanšistički pohod na zaposlene u javnim preduzećima i ustanovama u organima lokalne uprave, i tom prilikom podsjetila da je 70 ljudi nezakonito ostalo bez posla.

“Ono što je još tragičnije i pogubnije je to da se pod pokroviteljstvom ove vlasti u Tivtu, održavaju nacionalistički skupovi na kojima se kliču nacionalističke pjesme, a zastavama drugih zemalja veliča i velikosrpski nacionalizam”, poručila je predsjednica OO DPS Tivat.

Na kraju ona je rekla da jedan divan i miran mediteranski grad kakav je Tivat, koji je krasio međuetnički, međunacionalni sklad, nikako nije zaslužio ovakvo stanje.

“Mislim da su građani Tivta konačno shvatiti šta su odabrali na izborima, željeli su promjene, ali ovakve svakako ne”, zaključila je Laličić.

Jovanka Laličić, predsjednica Opštinskog odbora DPS Tivat 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član