Krivokapić: Licemjerne poruke GP URA

Građanski pokret URA još jednom je u svom današnjem reagovanju pokazao puno licemjerje svog političkog djelovanja. Naime, u danu kada je potpisan ugovor za izgradnju još jednog bulevara u Podgorici – Vilija Branta na Zlatici, vrijednog oko 1.5 miliona EUR i u vremenu najvećeg investicionog zahvata koji pamti Glavni grad, kada se iz dana u dan započinju ili završavaju kapitalni projekti koji stvaraju novo lice Podgorice bili smo u prilici da pročitamo saopštenje partije koja za preko dvije godine rada lokalnog parlamenta je veći dio bojkotovala i nije uputila nijedan konkretan predlog koji bi značio unaprijeđenje bilo kog aspekta funkcionisanja grada.

Tako su danas, u pauzi između ispijanja kafe u Bokeškoj ulici i City kvartu se sjetili da navodno zabrinuto i konstruktivno lamentiraju nad sudbinom sporedne ulice Miloja Pavlovića u Gornjoj Gorici.

Radi građana podsjećamo da je u februaru 2020. godine završena rekonstrukcija 430 m puta, od raskrsnice sa Vojvođanskom ulicom do raskrsnice sa Kragujevačkom ulicom ukupne vrijednosti 378,632.40 EUR. Takođe, 18. maja započeli su radovi na rekonstrukciji preostalog dijela ulice do Nikšićkog puta, koji je dužine oko 1.100 m čija je ugovorena vrijednost radova 907.214,45 EUR a završetak radova se očekuje u narednih dva mjeseca. Takođe, 16. septembra počeli su radovi na rekonstrukciji dva kraka ulice Miloja Pavlovića čija je ukupna vrijednost 229.279,84 EUR.

Dakle, ukupna investicija u ulicu koju URA ,”zabrinuto pominje” je oko 1.5 miliona EUR čime se najbolje pokazuje na koji način Glavni grad brine o stanovnicima ovog područja. Takođe, u dogovoru sa MZ Gornja Gorica, planirana je sanacija svih bočnih ulica u odnosu na ulicu Miloja Pavlovića. Ovo gospoda iz GO URA naravno ne mogu znati jer se nikada nijesu pojavili na sastancima gradske uprave sa mjesnim zajednicama čime jasno pokazuju koliko im je zaista stalo do građana i njihovih problema.

Zbog toga, pozivamo GP URA da jednom budu korektni u svojim nastupima, priznaju činjenice i nastave sa besposličarenjem a brigu o životnim pitanjima prepuste ozbiljnim ljudima iz uprave Glavnog grada koji svakodnevno rade na unaprijeđenju standara i kvaliteta života u Podgorici.

Ana Krivokapić, odbornica u Skupštini Glavnog grada  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član