Komisija za zdravstvo i socijalnu politiku: Ministarstvo finansija i socijalnog staranja po ko zna koji put obmanjuje javnost Crne Gore

Nije vam Komisija DPS ukazala na nepravilnosti prilikom oglasa za izbor direktora u ustanovama socijalne i dječije zaštite već su vam to ukazale nadležne inspekcije kojima vi upravljate.

Ne čudi od vas da ne znate ko vam šta nalaže, ko vam šta radi i gdje vam se ko nalazi.

Ne čudi, jer vi još uvijek nijeste ni počeli da se bavite socijalnom i dječijoj zaštitom. To ste najvjerodostojnije mogli i vidjeti u izvještaju Evropske komisije od prije nekoliko dana, da ne bude opet da vam Komisija DPS i to pripisuje.

Sa godinu dana zakašnjenja ste imenovali pomoćnika za cijelu jednu oblast, nijeste razvili nijednu socijalnu uslugu, a porast djece bez roditeljskog staranja je 30%, nijeste u stanju da stavite u funkciju dom starih u Podgorici i Nikšiću, projekte koje je prethodna vlast završila, nijeste, nijeste, nijeste, o tome ćemo drugom prilikom.

Nakon svih ovih “nijeste” postavlja se pitanje vrijedi li sa vama bilo šta polemisati.

Zbog javnosti, a pošto vi još uvijek nijeste informisani o ukazu nadležnih inspekcija od 25.10.2021. godine iste vam dostavljamo u prilogu.

Nadamo se da će, dok čitate iste, neko naložiti da i vi napustite kancelarije jer sve što pričate, a ne možemo kazati i radite, jer ne radite ništa, nije istinito.

Komisija za zdravstvo i socijalnu politiku DPS  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član