Koalicija Za Tivat svih nas: Lica bliska organizaciji “Miholjski zbor”, uhode i zastrašuju birače u Tivtu

Nepoznata lica u prevoznom sredstvu, za koje se sumnja da pripada licu bliskom organizaciji “Miholjski zbor”, u Tivtu, u okupatorsko-isljeđivačkom maniru uhode i maltretiraju građane koji ostvaruju svoje biračko pravo u ovoj opštini.

Naime, pop Backović, osvjedočeni prestupnik i mrzitelj građanske Crne Gore, u paničnom strahu izazvanom beznadežnim položajem u kojem se nalazi politička opcija pod čijim su protektorarom, naložio je batinaškim hordama da opstruiraju izborni dan.

Naime, kako javljaju građani, ova lica uhode, maltretiraju i zastrašuju birače i vrše skandalozni pritisak na slobodne građane — pritisak koji ne pamte civilizovane demokratije i savremeni politički sistemi.

Svjesni da su izgubili izbornu utakmicu, ova lica i njihovi politički eksponenti, baš kako smo najavljivali, ne prezaju od vršenja inkriminisanih radnji, ugrožavajući bezbjednost, javni poredak i temeljne demokratske principe.

Stoga, pozivamo nadležne da sankcionišu ova lica, njihove nalogodavce i zaštite Ustavom garantovana prava građana Tivta, jer ćemo ih, u suprotnom, smatrati saučesnicima u ovim nečasnim radnjama pred kojima bi se postiđele i najozloglašenije diktature.

Prava stvar, Koalicija Za Tivat svih nas

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član