Klikovac: Degutantno politizovanje odluke o pomoći radnicima MA

Kako smo već naviknuti da vlast na državnom nivou i njihove političke partnere u liku opozicije na lokalnom nivou, ne karakteriše izražena briga za potrebe građana, nije nas iznenadila reakcija lokalnog opozicionog SNP-a. Iznenadilo nas je da imaju reakciju u vidu nekog odgovora, jer svjedočimo ćutanju na sva pitanja koja su od značaja za život, zdravlje i egzistenciju građana Crne Gore.

Valja vas podsjetiti da ste 360 porodica neposredno pred praznike nenajavljeno ostavili bez posla i primanja. Nije loše da vas podsjetimo da je davno prošlo onih nekoliko dana nakon kojih se očekivao odgovor na njihovu, sada već izuzetno tešku materijalnu situaciju. Ne sumnjamo da ćete ostvariti zloslutne najave o sličnoj sudbini još ko zna koliko građana.

Krajnje je degutantno politizovati odluku o pomoći ljudima kojima je pomoć u toj mjeri potrebna. Kao što je degutantno sve čemu ovih dana svjedočimo. Makar mi, koji uspijevamo preživjeti zdravstvenu i ekonomsku katastrofu u koju nas uvodite.

Za ljude koji finansijama vladaju toliko uspješno, da su uspjeli da se zaduže prije nego što i kreiraju budžet za narednu godinu, mora vam se priznati da vas odlikuje prilična hrabrost, ali nažalost  zasnovana na neznanju i bahatosti. Zato, vaša reakcija na pomoć radnicima Montenegro Airlines-a, govori o vama bolje od bilo kog zaključka kojim bi završili ovo reagovanje.

Andrija Klikovac, član Glavnog odbora Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član