Kandidati za odbornike koalicije “PRAVA STVAR, ZAJEDNO BAR” najavili nove projekte za čiju realiciju će se zalagati u narednom peoridu

Kandidatkinja za odbornicu Vesna Drašković saopštila je, između ostalog, da je u prethodne dvije godine došlo do urušavanja kompletnog obrazovnog sistema, te da su populizam i vjerski fanatizam unijeli haos u vrijednosni sistem.

“Dugoročno se nanosi šteta i djeci i društvu u cjelini, te je stoga potrebno da se vratimo sebi i okrenemo modernim građanskim obrazovnim potrebama”, rekla je Drašković.

Njen kolega sa liste Omer Vukić osvrnuo se na problem sa izgradnjom puta kroz Mrkojeviće.

“Usljed nebrige dvije vlade post tridesetoagvustovskog perioda očekivana rekonstrukcija puta kroz Mrkojeviće nije započeta i pored činjenice da je Opština Bar za tu namjenu uplatila oko 700.000 eura, kao i činjenice da je urađena projektno-tehnička dokumentacija”, rekao je Vukić.

On je konstatovao da je tako nešto nedopustivo i najavio da će se koalcija čiji je dio zalagati da se u narednom periodu ovaj projekat realizuje.

Odbornički kandidat Aleksandar Barlović je istakao da će se i u narednom četvorogodišnjem mandatu kroz povećanje socijalnih izdvajanja iz lokalnog budžeta, nastaviti sa brigom o potrebama svih kategorija stanovništva našeg grada.

“Osnivamo sigurnu kuću za žene i djecu žrtve porodičnog nasilja i pokrećemo rad Fonda za liječenje naših sugrađana”, najavio je Barlović.

Prava stvar, Koalicija Zajedno Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član