Jelušić: Predaćemo inicijativu za procjenu bezbjednosti održavanja sjutrašnje sjednice

Danas ćemo u ime tri odbornička kluba, a na zahtjev 17 potpisanih odbornika predati inicijativu za procjenu bezbjednosti održavanja sjutrašnje skupštine koja treba da se održi u 10 sati.

Naravno razlog za to je sva ona dešavanja koja smo nažalost imali prilike da vidimo u prethodnim danima oko održavanja one i onakve sjednice u Budvi. Razlog je više nego jasan, da bi izbjegli one moguće neprijatnosti, atmosferu linča, vulgarnosti, svega onoga što svakako svi građani Budve, mislim da su na jedan lijep način, imali prilike da vide o čemu se radi.

Kako bi izbjegli takvu jednu atmosferu mi ćemo danas, kao što smo to uradili prethodnog puta, ponavljam na zahtjev 17 odbornika, uputiti inicijativu za procjenu bezbjednosti održavanja sjutrašnje sjednice i naravno asistenciju Uprave policije u onim  ovlašćenjima koja im zakon daje. Vjerujemo da one slike koje su bile poslate zadnji put iz Budve ovoga se puta neće desiti, jer ono što smo nažalost imali prilike da vidimo, ono nije Budva i ono nije nešto što dolikuje Budvi kao jednom turističkom i gradu na Mediteranu.

Tako da, danas ćemo te aktivnosti spovesti i nadamo se da će svi organi iz okvira svoje zakonite nadležnosti izvršavati svoje poslove.

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član