IO DPS Glavnog grada: Pokazali smo da stabilnost ne može biti ugrožena retrogradnim idejama

Na završnoj godišnjoj sjednici Izvršnog odbora DPS-a Glavnog grada, koja je održana juče, sumirani su rezultati koje je Odbor ostvario u godini za nama. Konstatovano je zadovoljstvo zbog uspješne organizacije Opštinske izborne konferencije kao i velikog doprinosa ciljevima Kongresa DPS-a održanog 30. novembra ove godine. Svi ovi procesi doprinijeli su daljem snaženju naše partije na svim nivoima, a značajan doprinos tome dao je i Odbor Glavnog grada.

Konstatovano je da su tokom ove godine ispunjeni i svi planirani ciljevi i zadaci u radu organa Glavnog grada i da to za posljedicu ima veći kvalitet života građana Podgorice.

Razmatrana je i aktuelna politička situacija i ocijenjeno je da politika destrukcije nikada nije dala rezultate te da ih neće dati ni ovog puta. Država i njene institucije su još jednom dokazale da imaju snagu da se izbore sa svim negativnim pojavama u političkom i društvenom sistemu, koje pokušavaju da naruše stabilnost kao jednu od najvećih vrijednosti Crne Gore.

Izvršni odbor DPS Glavnog grada pohvalio je jučerašnji angažman Kluba odbornika DPS u Skupštini opštine u okviru Glavnog grada Golubovci,  koji je siboličnim gestom sadnje novih borovih stabala na mjestu na kojem su demonstranti iščupali stablo bora u neposrednoj blizini aerodroma, poručio da DPS neće dozvoliti da rušilački nagoni naše političke konkurencije ostave posljedice na crnogorsko društvo u bilo kojem smislu. Samim tim, neće proći njihova  namjera da se narušavanjem javnog reda i mira, napadima na službena lica u vršenju svojih dužnosti, ugrožavanjem stabilnosti i bezbjednosti građana na najprimitivniji i najprizemniji način i borbom za retrogradne ciljeve ugroze tekovine savremene Crne Gore.

Izvršni odbor DPS Glavog grada svim našim članovima i simpatizerima, kao i svim građanima Podgorice i Crne Gore čestita novogodišnje, a pravoslavnim vjernicima i božićne praznike, uz najbolje želje za dalje uspjehe i ličnu i porodičnu sreću.

Izvršni odbor DPS Glavog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član