OO DPS Budva: Goste u Petrovcu dočekuju raskopane i zatvorene ulice, opasni kanali…

Svjedoci smo, po zna koji put, odnosa opštine Budva i njenih čelnika prema Petrovcu i građanima Petrovca, pa i čitave Budve. Veliki broj gostiju koji je uoči dočeka Nove godine stigao u Petrovac u hotelima koji organizuju novogodišnja slavlja, umjesto svečanog dočeka, dočekale su raskopane i zatvorene ulice, otovreni kanali, neobezbijeđeni i opasni kako za vozače tako i za pješake. Petrovački hoteli Palas i Melia su već duži niz godina najposjećeniji hoteli uoči novogodišnjih praznika, ne samo u opštini Budva već u Crnoj Gori pa i regionu i prepoznati su kao mjesta sa najboljim provodom i najorganizovanijim dočekom Nove godine. Da li će tako biti i ovaj put postavlja se pitanje iz razloga što će goste prije ulaska u hotele dočekati sve naprijed navedeno i tek ćemo vidjeti kakav će se utisak i glas ponijeti iz Petrovca.

Za to vrijeme od organa lokalne samouprave ni glasa. Nova godina i dočeci u koje je uložen veliki novac je u drugom planu, građani Petrovca i Budve su takođe u drugom planu. Opštinski čelnici, a tu se prije svih misli na predsjednika opštine i predsjednika skupštine bave se sasvim drugim stvarima. Očigledno je njima bitnije blokiranje grada i građana, međusobno prepucavanje zbog kog opet trpe građani, te pozivanje na molebane i proteste, dok su u potpunosti stavljeni u ćošak budžet opštine, plan investicija, doček nove godine od koje će se opet taj isti budžet prilično popuniti.

Želimo još jednom podsjetiti opštinske čelnike da su oni tu da brinu o interesima svih građana, a ne da budu na odgovornim pozicijama zarad lične koristi i sakupljanja političkih poena, te da je krajnje vrijeme da se okrenu svom gradu, svim građanima i interesima građana bez obzira na njihovu političku, nacionalnu i vjersku pripadnost.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član