Gvozdenović: Grad pod Lovćenom je luča crnogorske slobodarske tradicije

U okviru predizborne kampanje politički direktor DPS-a Branimir Gvozdenović posjetio je Prijestonicu Cetinje, odakle je poslao poruku da je grad pod Lovćenom luča crnogorske slobodarske tradicije, a da je podrška DPS-u na izborima zakazanim za 30. avgust obaveza prema precima da sačuvamo njenu nezavisnost za koju smo se, sa posebnom privrženošću, borili na slavnom Cetinju.

Gvozdenović je prepoznao naročitu posvećenost operativnog štaba, mjesnih odbora i komisija radu na terenu i komunikaciji sa građanima, što će, kako kaže, za rezultat imati snažnu podršku koju će DPS zabilježiti u ovom gradu.

„Cetinjani razumiju koliko je važna naša namjera da sačuvamo tekovine moderne Crne Gore, da nastavimo da unaprjeđujemo sveukupni društveni ambijent i učinimo život naših građana jednak kvalitetu života građana savremene Evrope“, istakao je Gvozdenović pozivajući stanovnike Cetinja da svoj glas daju Demokratskoj partiji socijalista.

Podsjetivši da je Vlada Crne Gore do sada uložila i uložiće više od 72 miliona eura u razvojne i infrastrukturne projekte u Prijestonici, Gvozdenović je istakao da je DPS-u podrška potrebna i kako bi se nastavilo sa unaprjeđenjem poslovnog ambijenta, jačanjem makroekonomske stabilnosti i povećanjem konkurentnosti ekonomije. Na Cetinju će se u narednom periodu, kaže Gvozdenović, uz DPS realizovati postojeći i novi projekti, nastaviće se sa izgradnjom saobraćajne, energetske i digitalne infrastrukture, privlačenjem domaćih i stranih investicija, te otvaranjem novih radnih mjesta i zapošljavanjem njenih građana, a u konačnom omogućavanjem rasta životnog standarda.

Politički direktor DPS-a podsjetio je i da je Cetinje – crnogorski „grad-muzej“ oduvijek sa posebnom pažnjom čuvalo crnogorsku kulturnu baštinu, te da je, stoga, posebna obaveza da se u narednom periodu nastavi sa ulaganjem u kulturno-obrazovne sadržaje na Cetinju, kako bismo nove naraštaje učili o crnogorskoj kulturi i istoriji.

Sastancima su prisustvovali i: koordinator ispred Predsjedništva za Prijestonicu Ivan Vuković, predsjednik Opštine Cetinje i član Glavnog odbora Aleksandar Kašćelan i predsjednik i zamjenik Opštinskog odbora DPS Cetinje Miloš Ražnatović i Saša Zvicer.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član