Gvozdenović: Demokratska partija socijalista ostvariće ubjedljivu pobjedu na lokalnim izborima u Budvi

Politički direktor Demokratske partije socijalista, Branimir Gvozdenović juče je, u okviru predizborne kampanje, posjetio Opštinu Budva. Gvozdenović je održao sastanke sa operativnim štabom i mjesnim odborima, kao i sa mladima.

Gvozdenović je poručio da je zadovoljan do sada postignutim rezultatima, nivoom energije, sprovedenim aktivnostima, kao i saradnjom i komunikacijom sa koalicionim partnerima. Ubijeđen je da će progresivne snage na čelu sa Demokratskom partijom socijalista ostvariti ubjedljivu pobjedu na lokalnim izborima i u Budvi.

Dodatan podstrek takvom ubjeđenju pružili su i mladi Budve, koji imaju jasan plan i viziju, i koji pokazuju da su spremni da učestvuju u kreiranju i realizaciji programa lokalne samouprave u različitim oblastima od interesa za omladinu, u sferi sporta, preduzetništva, kulture i inovacija.

Gvozdenović je istakao da je sa nosiocem liste za lokalne izbore u Budvi, Nikolom Divanovićem, razgovarao o četvorogodišnjem planu za razvoj Budve. Plan će se, prema njegovim riječima, između ostalog, odnositi na unapređenje poslovnog ambijenta sa ciljem otvaranja novih radnih mjesta i podsticanja privrednih aktivnosti, a oslanjaće se na blisku saradnju sa budućom Vladom i poslaničkim kandidatima iz ove opštine.

Poručio je da će građani Budve u Demokratskoj partiji socijalista imati pouzdanog partnera, koji će pokazati znanje, snagu, hrabrost i odlučnost da donosi odluke od interesa za ovaj grad, ali i državu.

Sastanku su prisustvovali, nosilac liste “Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović – DPS, SD, Crnogorska, LP” Nikola Divanović, koordinator ispred Predsjedništva partije Andrija Nikolić i predsjednik OO DPS Budva Predrag Jelušić.

Medija tim Demokratske partije socijalista Crne Gore    

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član