Generalni sekretar DPS-a Bogdanović sastao se sa šefom posmatračke misije OEBS/ODIHR Meserićem

Generalni sekretar Demokratske partije socijalista Crne Gore Aleksandar Bogdanović sastao se danas sa Tamašom Meserićem, šefom posmatračke misije OEBS/ODIHR uoči predsjedničkih izbora.

Aleksandar Bogdanović je pozdravio dugogodišnju uspješnu saradnju Crne Gore i njenih institucija sa OEBS/ODIHR, što je rezultiralo unaprjeđenjem izbornog zakonodavstva, ali i drugih segmenata demokratskog razvoja Crne Gore, od vladavine prava, slobode medija, kao i bezbjednosnih aspekata.

Ukazao je na snažnu privrženost i istrajnost DPS-a kada je u pitanju usvajanje evropskih standarda u ovoj i drugim oblastima društvenog razvoja.

Upoznavajući sa aktivnostima misije, koja se sastoji od 11 članova, Meserić je izrazio uvjerenje da će za rezultat imati objektivan izvještaj o predsjedničkim izborima. U tom pravcu, izrazio je interesovanje za brojne segmente izbornog procesa, ali i za aktivnosti koje se sprovode tokom predsjedničke kampanje.

Generalni sekretar Bogdanović je upoznao sa planiranom dinamikom kampanje i izrazio spremnost DPS-a da doprinese pozitivnoj recenziji kvaliteta predsjedničkih izbora, poštujući zakonodavni okvir predizbornih i izbornih aktivnosti, uz očekivanje da će kampanja DPS-a, iako kratka, biti sadržajna i dati dobar impuls ukupnom predizbornom ambijentu.

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član