Fatić: Ponovo fašistički grafiti u Beranama

Fašističke poruke i grafiti osvanuli su jutros na zidovima mjesnog doma u beranskom prigradskom naselju Lužac. Ovo je nastavak ispisivanja fašističkih parola u Beranama kako bi se zastrašili svi oni kojima je antifašizam u srcu i ljubav prema građanskoj i evropskoj Crnoj Gori.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane, i ovoga puta, najoštrije osuđuje autore ovih nedjela i istovremeno poziva nadležne državne organe da hitno reaguju i konačno privedu zakonu sve one koji na ovaj, i svaki drugi, način šire ideje fašizma.

Učestalost ovih poruka nas jako zabrinjava u vremenu kada su nam  mir, multinacionalni i multivjerski sklad i tolerancija najveće bogatstvo u Beranama i Crnoj Gori.

Učinićemo sve da zaustavimo fašizaciju Berana i ovaj grad vratimo na pravi put, na put  kojim su ga svojim životima usmjerili naši preci, a to je put zajedništva, tolerancije i antifašizma. Očigledno je da nas retrogradne snage opominju da borba  protiv fašizma nije završena. Vrijeme je da se fašizam konačno porazi.

Podrška svim pojedincima i snagama koje doprinose očuvanju mira i bore se protiv fašizacije društva.

Bogdan Fatić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Berane 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član