Đuričić: Svim građankama i građanima Bara srećna i uspješna Nova 2023. godina

Kraj stare i početak nove godine uvijek je prilika za sumiranje rezultata, pravljenje planova, ali i prilika da jedni drugima uputimo lijepe želje, da pokušamo zaboraviti sve nesporazume i neslaganja i sa novim entuzijazmom uđemo u Novu godinu. Stoga, u ime Opštinskog odbora DPS Bar, kao i u svoje lično ime, svim građankama i građanima Bara želim srećnu i uspješnu Novu 2023. godinu.

Iza nas je godina izazova, turbulencija i promjena, ne samo na lokalnom, već i na globalnom nivou; godina koja nam je pokazala koliko je bitna stabilnost, kontinuitet, njegovanje evropskih, antiratnih i demokratskih principa. Ostaje nam da se nadamo da smo tu lekciju svi naučili, a ono što sa sigurnošću mogu reći- jeste da će Demokratska partija socijalista u Baru, kao i do sada, rukovodeći gradom zajedno sa svojim koalicionim partnerima, i u narednoj godini učiniti sve da nam svima život bude ljepši, lakši, bogatiji – kulturno, duhovno i materijalno.

Pred nama je mnogo posla, sa kojim ćemo se uhvatiti u koštac hrabro kao i do sada, kako bismo i za sve naredne godine, kao i za 2022. godinu mogli reći – bila je od napretka, uspješna i pobjednička!

Još jednom, iskrene želje svima, da nam 2023. godina donese zdravlje, mir, ostvarenje svih planova, kako na ličnom i porodičnom, tako i na profesionalnom planu.

Mladen Đuričić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član