Đuričić: Srećan i blagosloven Badnji dan i Božić svim vjernicima koji najradosniji hrišćanski praznik slave po Gregorijanskom kalendaru

Svim vjernicima koji najradosniji hrišćanski praznik slave po Gregorijanskom kalendaru, u ime Opštinskog odbora DPS Bar, kao i u svoje lično ime želim srećan i blagosloven Badnji dan i Božić.

Želim da predstojeće blage dane provedete u miru, zdravlju i radosti, sa svojim porodicama i najbližima. Dan Hristovog rođenja slavimo kao vjernici, a gradimo zajedno društvo i zajednicu utemeljenu na univerzalnim i vječnim vrijednostima i principima koje simbolika ovog praznika nosi. Jer, nije lako, a nama u Baru to stoljećima uspjeva- njegovati i razvijati društvo međuvjerske tolerancije, bogatstva različitosti, komšijske ljubavi i sloge tri vjere pod Rumijom. To je naše veliko i zajedničko bogatstvo, koje naročito u blagim prazničnim danima svi osjećamo i slavimo.

Uz iskrene želje za napretkom, zdravljem, zajedništvom i blagostanjem, još jednom upućujem čestitku: Čestit i blagosloven Božić!

Mladen Đuričić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član