Đukanović: Pred nama su izbori od istorijske važnosti, očekujemo ubjedljivu pobjedu

Predsjednik DPS-a Milo Đukanović, u okviru kampanje za predstojeće parlamentarne izbore posjetio je Stari Aerodrom i Konik. Sastanku su prisustvovali predsjednik Odbora Glavnog grada Časlav Vešović, član Predsjedništva i gradonačelnik Ivan Vuković, član Predsjedništva i koordinator za Konik Predrag Bošković, potpredsjednik odbora Glavnog Grada Aleksandar Čađenović, kandidatkinja sa poslaničke liste „Odlučno za Crnu Goru – DPS Milo Đukanović“ Daliborka Pejović.

Predsjednik je kazao da Demokratska partija socijalista ima tradicionalno izuzetnu podršku u ovim djelovima Glavnog grada i da je ubijeđen da će tako biti i ovog puta, uz očekivanje da će biti ostvaren najbolji rezultat do sada. On je istakao da su pred nama veoma važni izbori i da je uvjeren u odlučnost većinske Crne Gore da ne dozvoli da bude srušeno sve ono što su dostignuća koja su ostvarena u prethodnim decenijama. Očuvan je mir i učvršćen međunacionalni sklad, izbjegnuto NATO bombardovanje, obezbijeđeno ekonomsko dostojanstvo i obnovljena država, Crna Gora je postala članica NATO i otvorila sva pregovaračka poglavlja za članstvo u EU, zabilježen ekonomski rast i demokratski razvoj.

Predsjednik je istakao da je Demokratska partija socijalista pokazala da ima viziju te da smo danas na korak od ostvarenja još jednog krupnog cilja, članstva Crne Gore u Evropskoj uniji, na putu dostizanja evropskog kvaliteta života građana.

Zbog svega navedenog, Predsjednik je podsjetio na važnost izbora i istakao očekivanje pune posvećenosti svih koja će omogućiti da Demokratska partija socijalista i dalje vodi Crnu Goru putem napretka i osvarenja naših nacionalnih interesa.  

Medija tim Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član