DPS Žabljak: Mi nijesmo osnivači Durmitorske inicijative

Sinoć su Žabljačani i cijela Crna Gora zahvaljujući Javnom servisu mogli da vide ko su nosioci izbornih lista, i šta one nude biračima.

U relativno korektnoj priči, koja najavljuje miran izborni dan u našoj opštini, odvajao je svojim nervoznim reakcijama jedino lider Durmitorske inicijative.

On zaista ima i razloga. Pjenio je, samokritički nego kako, kad je neubjedljivo pričao kako će se zalagati za očuvanje prostora. Potpuno razumljivo, jer zna da su njegovi iz Inicijative prvaci Žabljaka u izgradnji bespravno podignutih objekata. Mnogo brže mogu nabrojiti one s dozvolom nego one bez dozvole. Kako bi tek bilo kad bi došli u priliku da vrše vlast.

Zaludu nervoza, zna se ko su žabljački tajkuni. Nije im DPS vlast smetala dok su se bogatili. Naprotiv, uvijek su bili u njenim prvim redovima. Dočeklije funkcionera, jednako sadašnjih kao i bivših. Samo je pitanje kad bolje glume, kad goste njih, ili beogradske glumce koje su uključili u kampanju.

Posebnu nervozu pomenuti inicijator ispoljavao je na pominjanje DPS-a. Glasno reče da je bio protiv naše partije i prije 30. avgusta 2020. godine. Prizna javno da je bio i protiv ukućana, protiv svojih najmilijih. Nije mu to tada smetalo za prijem u stalni radni odnos. Kao da se ne zna kako se, i ko ga je zaposlio.

Vrhunac je bio kad je reagovao na priču o promjeni partijskih dresova. Kako i ne bi kad u Inicijativi svi odreda imaju glavu za svaku kapu. Sad je jasnije zašto se oni zalažu za projekat gradskog trga sa imenom Vojvode Momčila. Niko od njih ne razumije bolje one čuvene stihove: danas mene u tebe izdala, a sjutra će tebe u drugoga.

Valjda je i zbog toga ljutito poručio na kraju da oni neće poslije izbora u koaliciju s DPS. I neće naravno, želja će ih biti.

Valjda je nakon sinoćnjeg predstavljanja jasno da nije tačna priča koja ide od usta do usta da je DPS osnovao Durmitorsku inicijativu, iako znamo da uvijek ima nevjernih toma.

Opštinski odbor DPS Žabljak

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član