DPS Ulcinj: Otvorena nova kancelarija u Štoju, odgovaramo na konkretne potrebe građana

Danas je u Ulcinju otvorena nova kancelarija Demokratske partije socijalista, treća po redu u ovom gradu, a u okviru reforme koje je DPS pokrenuo u cilju jačanja prisustva na lokalnom nivou.

Prisutnima se obratio generalni sekretar Aleksandar Bogdanović koji je naglasio da će otvaranjem kancelarije u Štoju, građani ovog dijela grada imati mogućnost da se svakodnevno neposredno informišu o projektima koje DPS planira realizovati u ovom kraju nakon pobjede na nastupajućim lokalnim izborima.

“To konkretno znači da superiorni program i politika DPS-a u Ulcinju, sa konkretnim projektima i odgovorima na potrebe građana, nema alternativu”, izjavio je on.

Otvaranjem kancelarije u Štoju, a ubrzo i u Vladimiru, afirmišemo reformske programske principe naše partije zaključeno je na skupu.

Događaju su prisustvovali i član Predsjedništva DPS-a Leon Gjokaj, predsjednica Alijanse žena DPS-a Drita Llolla, članovi Izvršnog odbora Aleksandar Pavićević, Zoja Lalović Bojanić, Alen Nikezić, Andrija Radman i Velibor Bošković, poslanik u Skupštini Crne Gore, Ljuiđ Škrelja, predsjednik Opštinskog odbora naše partije u Ulcinju Driton Lunjić i član Glavnog odbora DPS-a, Aleksandar Dabović.

Opštinski odbor DPS Ulcinj 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član