DPS: Ucijenjeni (proruski) premijer

Zaista je licemjerno da dok vrši odmazdu u ANB, smjenjujući Sava Kenteru i službenike te agencije koji su radili na akciji suzbijanja ruskog uticaja i identifikaciji ruskih špijuna, Abazović nariče nad sudbinom nedužnih civila koje su ruski projektili noćas gađali i ubijali.

Davno smo ga upozorili da ko na dvije stolice sjedi taj sa obje padne. Njegov napor da se dodvorava rusko-srpskim centrima, i da umjesto evropske slijedi agendu iz Foče i sa Zlatibora koju mu je izdiktirao njegov „prijatelj“ a slučajno i ruski obavještajac, satjerao ga je u ćošak. Sa tog mjesta, sužene perspektive, sa jedne strane pokušava da se opravda svojim „prijateljima“ i kazni one koji su identifikovali rad ruske obavještajne službe na teritoriji naše države, i spriječili njeno dalje širenje, a sa druge gleda način kako da svoju ulogu zamaskira, i spriječi okončanje istrage.

Vidljivo pomućene svijesti od raznih strahova koji ga ovih dana obuzimaju, premijer vlade u tehničkom mandatu, ni kući ne smije doći, već se sa svojom svitom šeta po bijelom svijetu, i troši resurse države koja je pred bankrotom. Žalosno je, ali Abazović je uspio ono što malo ko može – da za nekoliko mjeseci pređe put od kandidata za evropskog do ucijenjenog (proruskog) premijera.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član