DPS: Sramota – na vrhuncu epidemije, Krivokapić i ministri u provodu u kafani

Premijer i njegovi ministri, manje od 24 časa, od svog izbora narugali su se građanima Crne Gore i prekršili ono što su im obećali. U danima kada hara koronavirus po Crnoj Gori, i odnosi mnoge ljudske žrtve, apostolska družina, je imala potrebu da svoje ustoličenje proslavi u kafani, bez distance i uz kršenje svih zdravstvenih mjera?! Da apsurd bude još veći, upravo je ministarka zdravlja juče uputila apel da se građani pridržavaju mjera. Da li jedno pravilo važi za Krivokapića i njegove ministre a drugo za sve ostale ljude koji žive u Crnoj Gori? Ovo licemjerje i bahato ponašanje članova nove Vlade zaista je u suprotnosti sa svim što nam je premijer obećao u svom ekspozeu.

Zato je Zdravko Krivokapić dužan da objasni građanima: Zašto je pokazao nepoštovanje prema Crnoj Gori i njenim građanima? Zašto je prekršio zakon? I, na kraju, da li su cijenu ovog ministarskog provoda u kafani, platili građani Crne Gore?

Zaista je nečuveno da dan nakon izglasavanja, kabinet novog premijera kolektivno prekrši zakone svoje države, takvo licemjerje Crna Gora ne pamti.

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član