DPS Šavnik: Pravna država kapitulirala pred silovateljima demokratije iz DF-a i njihovim pomagačima iz Demokrata

Ponovno onemogućavanje građana sa pravom glasa na lokalnim izborima u Šavniku da slobodno izraze svoju volju i iskoriste svoje Ustavom garantovano biračko pravo, nastavak je siledžijskog odnosa prema demokratiji u Crnoj Gori.

Tako su i danas članovi biračkih odbora iz redova DF-a, uz svesrdnu podršku i navijanje za destrukciju od strane Demokrata, svojim nasiljem spriječili okončanje izbornog procesa u našoj opštini.

Još jednom su primitivci nastavkom vršenja djela koja spadaju u grupu krivičnih djela protiv izbornih prava propisanih Krivičnim zakonikom Crne Gore, nastavili ovaj svoj besprizorni cirkus, a time i pokazali da su jači od države te da za njih ne važe pozitivno pravni propisi.

Takođe, i ovog puta, kao što je to slučaj iz nedjelje u nedjelju, svi naši napori i brojni pozivi koje upućujemo policiji i tužilaštvu, bili su uzaludni.

Saga oko lokalnih izbora u našoj opštini pokazatelj je činjenice da je pravna država Crna Gora kapitulirala pred destrukcijom, primitivizmom i siledžijama demokratije iz DF i njihovim pomagačima iz Demokrata.

Opštinski odbor DPS Šavnik

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član