DPS Prijestonice: Uzalud se cetinjska URA pravda Cetinjanima, koje je njihova vlast trovala bojnim otrovom i gađala gumenim mecima

Rukovodstvo cetinjske URE, konačno se nakon tri dana izmigoljilo iz mišijih rupa i pod parolom lova na vještice želi opravdati izdaju svojih birača, svoga grada i izdaju Crne Gore. Nevaspitanje u njihovom obraćanju prouzrokovano je potpunim raspadanjem cetinjskog odbora koji napuštaju svi oni koji imaju samopoštovanja i osjećaja pripadnosti  svom gradu, nakon izjave svetosavca Dritana da su građani Cetinja teroristi.

Prvi put od kada policija koristi hemijska sredstva, Cetinjani su imali čast da se nadišu Dritanovih, Zdravkovih i Joanikijevih suzavaca tj. svoje slobode. Prvi put u istoriji demonstracija na Cetinju, a bilo ih je raznih u proteklih 30 godina, Cetinjani su bili mete Dritanovih, Zdravkovih i Joanikijevih gumenih metaka. I sve su to preživjeli da bi se dva popa crkve druge države umotani u ćebad, i uz nezapamćen vojno policijski desant, unijeli u manastir koji se nalazi u vlasništvu tih istih Cetinjana. Sveti Petar se prevrće u grobu! 

Više je nego jasno da se Cetinje želi poniziti, a kod građana Cetinja probuditi osjećaj inferiornosti i poniženosti. Oni koji misle da su nešto postigli tako što su vjerski čin izvršili zahvaljujući pancirnom ćebetu, automatskim puškama, vojnom helikopteru, trujući bojnim otrovima svoje građane, ponizili su i vjeru i sebe. 

Da im ponovimo da to nijesu uspjeli ni jači ni veći neprijatelji i izdajnici interesa države, pa neće ni oni koji danas sa raznih adresa u Crnoj Gori i onih van nje, nasrću na njeno dostojanstvo, nezavisnost i sve vrijednosti za koje su se borili naši slavni preci. Da je vječno Cetinje, da je vječna Crna Gora. 

Odbor DPS Prijestonice

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član