DPS Prijestonice: Huter izabran za novog predsjednika, primaran zadatak povratak povjerenje građana u našu partiju

Nakon 9. Opštinske izborne konferencije i konstituisanja novog saziva Odbora DPS Prijestonice, juče je za predsjednika naše partije na Cetinju izabran Oskar Huter, koji će je predvoditi u narednom periodu.

U svom obraćanju prisutnima Huter je zahvalio na ukazanom povjerenju i iskazao da mu je velika čast i privilegija što pripada državotvornoj partiji koja, kako je to saopštio, bezrezervno i nepokolebljivo stoji na braniku crnogorskih nacionalnih interesa.

“Biti na čelu DPS Prijestonice ogromna je obaveza i znači biti prvi koji treba da podnese kritiku i odgovornost za sve eventualne greške koje u buduće možemo napraviti. Naš primaran zadatak na lokalnom nivou ne treba biti puki povratak na vlasti, već povratak povjerenja u DPS i u nas kao njene eksponente”, rekao je novi predsjednik DPS Prijestonice.

Oskar Huter je rođen 1977. godine u Cetinju, gdje je završio osnovnu i srednju školu, a po vokaciji je specijalista strukovni menadžer iz oblasti Menadžmenta i Biznisa.

Do sada je bio odbornik u cetinjskom lokalnom parlamentu, a od 2017. godine obavlja dužnost direktora Turističke organizacije Prijestonice Cetinje. Prije toga, 17 godina radio je u Narodnom muzeju Crne Gore, gdje je četiri godine bio i rukovodilac turističke službe.

Odbor DPS Prijestonice

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član