DPS: Plasiranjem doskočica prema predsjedniku države, ministarka pokušava steći neophodan ugled

Neposredno nakon obraćanja predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića građanima naše države u kojem je kao ključnu poruku istakao da ljekarima, svom medicinskom osoblju i zaposlenima u zdravstvenom sistemu Crne Gore pripada zasluga heroja naše države u prethodnoj godini, resorna ministarka, iz apostolske ili ekspertske pozicije (a obje su joj podjednako upitne) se odlučila da konstatuje da Predsjednik Đukanović nastavlja da urušava zdravstveni sistem.

Vjerovatno je ministarka naučena da će u novoj političkoj većini steći neophodan ugled plasiranjem nevaspitanih doskočica prema najvećoj instituciji ove države – njenom predsjedniku. Vjerovatno je i naučena kada je krenula sa blaćenjem i nipodaštavanjem svojih kolega koji su se u stručnim doktorskim tijelima danonoćno borili protiv COVID pandemije. Vjerovatno je i naučena kada je pokušala da uvede nove standarde obilježavanja nama susjedne države. Vjerovatno je i naučena kada je napravila stručnu i organizacionu vratolomiju izborom nekompetentnih pojedinaca za tijela u borbi protiv COVID19. Vjerovatno je naučena i kada prezentuje jedne epidemiološke mjere saopštava druge, a službeno objavljuje treće izazivajući totalnu konfuziju i urušavanje državnog sistema.

Doktorice Bojović, ili Vas pogrešno uče ili ste pogrešno naučeni. Nalazite se na isuviše osjetljivom mjestu da bi mogli da trpimo Vaše neznanje i nevaspitanje. Ono što Vam je jedino ostalo da podnesete ostavku i prepustite stručnijim i pametnijim da upravljaju zdravstvenim sistemom i nalaze prava rješenja koja su nam neophodna u ovom trenutku.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član