DPS Nikšić: Mitrović je kadar za ispadanje iz lige, a ne za Ligu šampiona

Demagozima udario trenutak slave u glavu, pa vide sebe čak i u Ligi šampiona. Gospodo populisti, ne ulazi se u Ligu šampiona sa kadrovima kao što je Marko Mitrović, nesposobni doktor i univerzalni “ekspert”. To su kadrovi za ispadanje u niži rang takmičenja.

Srećom po Sutjesku, Mitrović neće igrati na terenu, mada nas ne bi začudilo da u svom kompleksaškom zanosu i tu ulogu preuzme. Nadamo se da će opet sve zavisti od igrača, koji će bez sumnje donijeti Sutjesci nove uspjehe na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Jurišnik na funkcije grabi sve što vidi pred sobom. Kažite Nikšićanima i Nikšićankama koliko funkcija ima vaš univerzalac. Vaš najveći stručnjak, koji je kritikovao doktora Ašanina gdje god je stigao, a već sada ima više funkcija nego doskorašnji direktor Opšte bolnice.

Objasnite vi nikšićkoj javnosti vašu halapljivost i opsjednutost, vaš politički revanšizam, a za sve što tvrdite protiv naših ljudi i DPS-a izvolite pa dokažite na sudu i procesuirajte. Samo zapamtite da ruka pravde neće zaobići ni vas, ni vaša nedjela.

Vještačka krila na kojima letite ne mogu vječno da traju. Vi zube lomite samo sami sebi, a počećete i bukvalno da ih lomite jedni drugima u borbi za funkcijama. Treba li da vas podsjećamo da je DPS najjača partija u Crnoj Gori i ubjedljivo najjača partija u Nikšiću. Očekivali ste naš sunovrat, ali ste se grdno prevarili.

Za promjenu, pređite sa izlizanih fraza i demagogije na konkretna djela. Spriječite produkciju sramnog uradka Borisa Malagurskog i rasteretite vašeg “eksperta” Mitrovića, pogubiće se od toliko funkcija.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član